PER COMENÇAR
Pernil Juan Manuel (tallat a mà)
4 Formatges del país
Rubia gallega amb encenalls de Roncal
Anxoves del Cantàbric elaborades a casa
Ostres Louis no2.
Caviar Oscietra Imperial 10g
Caviar Oscietra Imperial 50g
Caviar Oscietra Imperial 100g
ENTRANTS I PLATS PER COMPARTIR
Carpaccio de tomàquet de temporada amb bacallà, ventresca i adobats
Amanida russa
Croquetes de pernil ibèric Fritura de calamar i verdures amb romesco
Macarrons del pescador
Tàrtar de tonyina i vaca amb babaganoush, rovell i soja
Bunyols de bacallà amb all i oli de mel
Calamars d’Arenys amb ceba a les 12 hores, espècies, nyora i tomàquet
SA SANÍSSIM
Assortiment de productes de l’hort en amanida
Albergínia rostida amb burrata, sal de pernil i alfàbrega
Carbassó, tomàquet sec, parmesà, pinyons torrats i oli de tòfona
Coca de verdures amb aromes mediterrànies
Amanida de burrata amb ruca i melmelada de tomàquet
CUINA LENTA
Melós de vedella amb vieires i vi negre
Platet de mandonguilles i sípia
Calamar “a la bruta” amb cigrons i moixernons
Caneló de pollastre del Penedès i escamarlans
Sopa de peix i marisc
PEIXOS DE CUINA
Rap (peça individual) rostit amb pantxeta maldonado i gambes al “ajillo”
Tronc de lluç a la planxa
Ventresca de tonyina amb pisto
Morro de bacallà Boqueria
Fish and Chips

Tots els peixos que tenim a l’expositor, es poden fer a Foc, Sal i Forn
Consell: Acompanyar-ho amb el nostre assortiment de Salses perquè et dissenyis cada mos.
CARNS
Filet de vaca frisona 150g
Chuletó de vaca de Girona 500g
Burguer New York-Gavà
ARROSSOS I FIDEUS

(Mínim per a dos)

Rossejat de fideus amb gambeta vermella i rap.
Arróss sec de verdures, algues i flors. (Arròs Calasparra).
Arròs negre i torrat amb sepietes, mongeta tendra. (Arròs Marisima del Delta de l’Ebre)
Arròs amb costella, sè­pia i verdura. (Arròs bomba del Delta de l’Ebre).
Arròs caldós de barca amb llamàntol, gambes, calamars i tinta. (Arròs rodó de Pals).
Senyoret, arròs clàssic de peix i marisc sec i net. (Arròs de Marisma del Delta de l’Ebre).
Desplaça cap amunt

Donde quieres reservar?

On vols reservar?