Els teus esdeveniments i celebracions en un marc incomparable. Sales polivalents amb vistes al mar, espais amplis i oberts ideals per a marques, empreses, casaments, aniversaris i tota mena de celebracions.

Fórmula ideal perquè directius, convidats o assistents puguin acomodar-se a les nostres habitacions, sense necessitat de preocupar-se pel desplaçament de tornada.

SALA TROPICAL

Sala per a esdeveniments amb gran terrassa annexa que es divideix mitjançant panells multifuncionals. Gran espai climatitzat i modulable que es pot adaptar i passar de sala principal a petites sales per allotjar-hi celebracions des de 20 fins a 300 persones.

SALA BARCELONA

Espai per a conferències amb capacitat de fins a 100 persones assegudes. Inclou projector, pantalla de cinema i equip de música. Disposa d’un pati anglès annex per fer els “breaks”. Aquesta sala és ideal tant per a reunions d’empreses com per a realitzar la discoteca en casaments, aniversaris o qualsevol mena de festa privada.

SALA CAPRI

Perfecta per a còctels d’empresa, aperitius i celebracions d’aforament reduït o mitjà. Permet realitzar l’esdeveniment combinant la zona interior i l’exterior, gaudint de la brisa, la platja i el mar.

ROOFTOP

L’espai més espectacular del complex. Una sala coberta exterior, ideal per a festes privades en època estiuenca. Disposa d’un exclusiu i complet equipament: zones chill-out, barra de bar, hamaques i llits balinesos. I inclou la piscina Infinity, la ubicació de la qual a la vora de l’edifici fa la sensació d’estar suspesa a l’aire.

Desplaça cap amunt

Donde quieres reservar?

On vols reservar?